Ah, så härligt! En ny vecka framför mig!

Vilken helg vi har haft, bio, shopping, Teknikens Hus, träning och myspys. Nästa helg blir luuuuugn! Storebror kommer och han vill bara ta det lugnt.

I veckan ska jag börja med nationella prov i svenskan, det blir roligt! Pirrigt för eleverna men roligt att se för mig!

Ska boka in en tid med Sofia så hon får scanna mig i veckan. Jag vill se om min muskelmassa ökat. Idag klarade jag 15 benpress med 64 kg. Jihoo!
Skönt med helg!

I veckan har jag börjat med utvecklingssamtal för mina elever. Det är så roligt att prata med föräldrarna och eleven själva.

Lillan och jag fick post i veckan av min guddotter, vilken höjdpunkt! Det är inte ofta man får handskrivna brev! Vi pysslade och svarade direkt!

I onsdags tränade jag och lillan var på dans. Det är så mysigt, sedan är hennes bästis där också.

Igår var jag och min man på bio, lillan har sovit hos faster och lillebror hos farmor. Nu ser vi lite morgon TV, dricker kaffe och myser. Ska hämta småttisarna strax.
 
Igår gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle göra, jag sa upp den fasta telefonen!! Den känns helt överflödig, vi är borta på dagarna, ringer aldrig och det kostar 1200:- per kvartal?! Mystiskt!


Ha en trevlig dag!
Har länge gnällt över att lillen inte har slalomskidor, kollat blocket varje dag och inte hittat några. Idag var det nog, vi åkte till Skifix och leasade ett par. Nu har alla utrustning utom pappan. Men han åker hellre skoter. Bra pris och under två år behöver jag inte fundera på det mer.

Vi åkte sedan till Ormberget och tränade, åh så ljuvligt!! Han åkte i en sele med mig och han orkade tre åk. Med lite fikapauser. Vilken lycklig liten kille som åkte i liften. Lillan åkte med sin kompis, upp och ner, tuuuusen varv. Ser knappt röken av dem när vi är iväg. Lite trist men lilleskrutt är än näääära mammis,

Äh, nu sova, varit vaken sedan 05 idag. Lillen vaknar tidigt numer, kanske det är dags att slut med dagsvilan?
Åh, tror jag aldrig längtat så efter helg! Nu är den här, hipp hurra! Det var tre intensiva dagar på skolan med musikalarbete.

Igår åkte jag och hämtade storebror, hälsade på min mammas syster, åt middag där, kom hem, bastade och såg en film. Härlig fredag!

Lille A vaknade 6:15, nu sitter vi i soffan och myser med kaffe och välling. Älskar den här stunden på morgonen när vi bara sitter och tar det lugnt i soffan. Bit för bit fylls soffan på med resten av familjen!

Idag blir det träning och slalom! Det blir najs!

Och maten ikväll blir "Älgpitabröd".
Igår unnade vi oss barnvakt och utekväll med bowling. Mycket trevligt! Idag blir det alltså ingen träning men jag ska ta en långpromenad i lugnt tempo.

Till veckan har vi musikalpremiär på jobbet. Det blir roligt!
Biceps - 27 cm
Lår - 46 cm
Midja - 77 cm
 
(Aktivt läge!)
 
Vikt 58 kg
 
Mål: Öka muskelmassan, få bättre uthållighet och bli tyngre (Ska göra en kroppsscanning också för att få procent på muskelmassan).
Hej!
 
Idag känns det extra roligt med lördag. Vi ska ha barnvakt, kidnappa svågern som fyller trettio, bowla och äta middag ute. Åh så myyys!
 
Först umgås med kidsen, äta en låååångsam frukost, leka, mysa och om de vill får de följa på gymmet sedan. tänkte träna en timme. Kanske en lunch hos svärmor också?
 
Trevlig helg!
4 minuter Roddtest- (Max antal meter på 4 minuter)

Max chins på given vikt med hjälp.

Max Armhävninngar på knä mot knytnäve.

Max. plankan.
Planerar för heldagsutflykt med familjen! Det blev en skoterpulka, gammal men helt okej! Och med kapell! Bädda ner sig och åka iväg imorgon, hurra!
 
 
Vi måste investera i en skoterpulka eller i slalomskidor till lillebror, snarast. Så vi tar oss ut i vintervädret allihop. Älskar vintersporter men vi är en rätt stor familj nu!!
 
Storebror är hemma i helgen, lycka! Som jag längtat. Känner mig halv utan alla omkring mig. Nu saknar jag bara pappan, han kommer snart hem från jobbet. Puh!
 
Trevlig helg!
Brukar jag låna en skönlitterär bok, en för personlig utveckling och en för medial utveckling. Kul att hitta ett kort i den mediala boken igår... Kanske ett tecken att gå "back to basics".
Kidsen var med farmor idag i en timme, jag var på intervju på ett bemanningsföretag. De ska upprätta en vikariepool i kommunen, inte intressant för mig just nu eftersom jag har anställning terminen ut. Hoppas på fast anställning, heltid, och som det ser ut nu har jag fast anställning på 50%. Nåja, det löser sig till det bästa.

Igår fick jag inte träna för min man, han kommenderade mig till bibliobesök och läsning. När vi kom hem läste vi nästan en timme i soffan. Härligt! Det behövdes för jag var rätt trött men ikväll blir det en sväng till gymmet. Och läsning. :)

Imorgon vanlig fredag, sköööönt!

Puss



  • Träning
  • Vintersporter
  • Titta när barnen uppträder/spelar match :)
  • Gå på biblioteket
  • Spela pingis
  • Vara ute i naturen
  • Dansa 
  • Sjunga
  • Musik
  • Pyssla med barnen
  • Ordning och reda
  • Köpa fina kläder
  • Baka
  • Se på film
 
Dag 1: Ben och vader

Dag 2: Rygg och baksida axel
 
Dag 3: Biceps och triceps

Dag 4: Vila

Dag 5: Bröst och framsida axel 

Lördag: Crossfit eller Bodypump

Söndag: Mage och prommis

Repetitioner: 4 övningar/muskelgrupp 2x25 Totalt 300
 
Cardio: Joggar eller promenerar en timme 2 ggr/vecka
 
 
...för att barnen fått vara så friska.

Tack för att jag har ett fantastiskt roligt jobb och ett fint hem. (Har dock för mycket krafs överallt jämt... Det måste bort).

Hjälp mig att vara nöjd och tacksam, varje dag. Och att visa mycket kärlek.

Bra att jag tagit det lugnt idag.
...Nya mål.

1) Värna om de givande relationerna.
2) Välja glädje och visa tacksamhet - varje dag.
3) Pyssla mer.