Idag ska huset besiktas, Lillans utvecklingssamtal stundar och ikväll blir det stenhård Bootcamp på Ormberget! ♥ Sprang 5 km igår. Imorgon kanske det blir 6 km? Kretsloppet är 6, 4 och jag har tänkt anmäla mig till det. 
...Känner en daglig saknad av något. Jag vet inte vad...
Har inte kunnat träna på hela veckan. Kanske lite idag?
Jag och svärmor var på konsert igår med Sarah Dawn Finer. Det var mysigt!
 
Deras idé och jag fick INTE hjälpa till.
Var inte beredd på att bli Jätteförkyld! ! Puh. Vilar hemma idag. Lilleman är med mig men lillan är på skolan till 13:15. Längesedan jag var sjuk. Vila, vatten och vitlök är vad min kropp behöver nurå...
Lillan ville ut och löpträna idag. Tyvärr är jag förkyld idag men imorgon kan vi ta en liten "Fiffisväng". Åh, hon är så gullig. Hon vill göra det mamma tycker om att göra. Hon vill alltid följa med på min träning eller dra igång löpträning. Jag sa att jag skulle springa Stadsmaran och då ville förstås Fiffi springa också. Så jag ska anmäla oss till olika lopp så kan hon också få tävla. Pappa får står och heja på oss då så lillan inte blir ensammen.

Roligt!
Vad har inte hänt idag?! Alltså vilken jobbdag. Nåja. Lite sång och skruvande hann jag med tillsammans med lilleman på kvällen. Då kändes dagen som bortglömd.
 
Sedan åkte jag iväg på träning. Efter den var alla bekymmer som bortblåsta. Köpte med mig nya spadar och hinkar + kritor. Längtar tills vi får använda dem efter jobbet imorgon! Underbara vår - välkommen!
Crossfit och löpning. Känner mig stel. Undrar om jag ska testa yoga och boka massage? Älskar att träna!!

Idag har jag jobbat halvdag. Vilar nu med febrig lille man. Ska träna och äta snacks ikväll!

Fått en halvtid till hösten i svenska! Jihooo!

Storebror kommer snart - Cupspel i helgen på Arcus! Längtar! :-*
På måndag kör jag igång med en fitnessutmaning. Såhär är upplägget. På måndag blir det fystest och v.10 likadant!

Intromailet:

Hej!

Snart startar vi 10 veckor Fitness Challenge. Bara 5 dagar kvar...:)

På måndag ska vi vara på Hedskolan, Bergnäset. Jag har bokat sal kl 20.00-21.00. Vi samlas 19.40 för att göra en kroppsscanning, men eftersom gruppen är större än jag tänkt mig, så är det bra om många av er kan scanna er redan i morgon mellan 17.00-18.00. Då
är jag på Aktiv livsstil center, Järnvägsstationen. Det går även bra att komma på fredag kl 17.50-ca 18.15.

Meddela mig så vet jag att du kommer på scanning! :) Ni som scannar er på torsdag eller fredag, tänk på att inte äta 2 timmar innan.

Ni som scannar er före träningen måste ju äta innan träningen såklart. Ät ett mindre mellanmål ca 1 timme före träningen, alltså kl 19.00. Äter du middag före så gäller 2 timmar innan träningen startar.

Ta med vattenflaska till träningen på måndag. Ha gärna hoppat i era träningskläder och inomhusskor, men annars finns det omklädningsrum.

På måndag är det ett dagsmedlemskap på 40 kr, vecka 1 och vecka 10, då fystestet ska göras. Då får man en F1 sportshake efter fitness testet för att få maximal återhämtning efter träningspasset. F1 sport innehåller vassleprotein som stödjer mager muskelmassa och stoppar nedbrytningen av muskelmassa, vilket ökar fettförbränningen. Den finns i krämig vaniljsmak, jättegod;) Läs mer här>> http://performancenutrition.herbalife.se/products/formula-1

(Vassleprotein användes förr i tiden som en hälsodryck till sjuka människor.. Kom precis ihåg det;)

Är det någon som har allergier? Mjölkprotein, gluten, laktos, soja?

Vecka 2-9 är själva utmaningen. Vi tränar tillsammans varje måndag. Man får poäng för deltagande på måndagsträningen, fitness testet v1 och v10, minskad fett% och för ökad muskelmassa. Man får även poäng för bättre resulatat på testet v 10. De 3 med högsta poäng vinner vinstpotten:) Fitness Challenge kostar 350 kr, varav 150 går till potten. Efter träningspassen ingår en proteinshake.

Fundera på vilka träningsresultat ni vill uppnå under dessa veckor. Sen är det bara att köra! Tillsammans når vi våra Fitness mål!

Nu hoppas jag att jag inte glömt något;) Säg till om det dyker upp frågor och funderingar.

Ser verkligen fram emot att få följa eran resa!

/Sofia
www.sofiasfitness.se
https://twitter.com/sofiasFitness
http://instagram.com/sofiasfitness#
www.herbashop.se/sh78