... Vaknade, pigga och glada. Drack kaffe och läste tidningen... I sängen! Sedan myste vi i soffan och löste korsord. Hela familjen! Me like! Det är så viktigt för mig med lugn och ro på morgonen. Mysa i tjocksockar och gosa.
 
Sedan städade vi hamsterburen, det är rätt avkopplande och roligt. Sedan var det mammatimme - TRÄNING! Körde Bodypump idag. Crossfit var inställt! En kollega hakade på, jättekul!
 
Sedan har pappan och J varit till Boden en sväng, jag och lille A vilade hemma. 
 
Nu sitter jag och myser i soffan efter bastun medans pappan lagar souvas. 
 
Filmkväll ikväll med pappan, det blir bra! 
 
 
...till jobbet... Jag tror jag åker dit en sväng med kidsen till veckan. Har ju en heeelt egen, stor och pysslig bildsal där de kan härja lös medans jag pyntar/fixar/planerar. Bara för att jag älskar att vara där. Och kunna ha lite förberett till första skolveckan.
 
Lite knepigt - ska på anställningsintervju nästa torsdag...
Jag har faktiskt inte gnällt något idag. Jag och barnen har gjort det vi har velat och jag känner mig väldigt nöjd. Skönt att sluta gnälla... Keep it up!

Vi åkte hela familjen och valde fiskar till akvariet, pysslade hemma och var till farmor.

Imorgon är det träning och hitta på något mys med allihopa. Och inget gnäll.

Idag ska vi baka, leka ute och äta hos farmor.
 
Det blev ändrade planer: Storhandling, köpa akvarium och träning. Vi beslöt oss för att påbörja något nytt idag, ett akvarieprojekt. Hoppas det går bra ;)
 
Storkillen fick åka till stan med sina kompisar och de gick på bio, sedan tog de bussen hem. Det kändes lite pirrigt för mig men det hade gått bra.
 
Lillan har lekt med sin bästis sedan lunch idag och jag lekte med lillebror.
 
Avslutade dagen med att träna Cardio Cross (sååå min träning) och sedan packa lite saker åt storebror som flyttar imorgon.
 
Helgen blir det träning och förhoppningsvis slalom. Måste leta en sele till lillebror!
 
Pöss
 
 
Jag säger det ofta till mina elever och till barnen. Gör något åt saker istället för att gå och gnälla.

Jag har gnällt alldeles för många dagar i mitt liv. Nu ska jag leva som jag lär.
Barnen var så glada och nöjda med alla klappar.  A fick massor med jobbarsaker, J fick Barbiesaker, morgonrock och andra tjejiga saker. R fick FIFA och NHL, jättenöjd!
 
 
Det var en lugn och fin julafton, jag somnade 20:30 med lillefjun. Idag blir det träning och kanske en film.
 
Imorgon ska vi till morfar och hälsa på. Det blir trevligt.
...Puh vad trött jag var igår. Höll på att somna när vi såg "Upp" (världens bästa animerade film...) och när jag nattade lillebror nickade jag till flera gånger. Jag gick och läste vid 21 och vaknade av att jag somnat mitt i läsningen. När jag vaknade kl 10 blev jag lite irriterad att jag sovit 12 timmar... Nåja, jag behövde väl det. Det har varit mycket med betygssättning och julpysselkvällar.

Idag har vi varit ute och spelat lite bandy, R är med sin hemvändarkompis L, Lillan leker med sin bästis W och nu ska A vila en timme.

Jag ska göra lite mysigt inför uppesittarkvällen.

God jul!

Hoppas din morgondag blir alldeles, alldeles underbar!
Städning nu och sedan blir det lördagsmys med familjen. Tänkte börja se någon bra TV-serie, har följt Lost i fem år och den kanske jag skulle ta och se igen? Jag älskar filmer och TV-serier, mysigt att kura ihop sig i soffan och se när barnen somnat.
 
Imorgon kommer svägerskan och svågern hit för att ha uppesittarkväll. Vi ska nog dricka lite glögg och äta pepparkakor med ädelost. Mumselimums. Och spela Bingolotto :) 
 
Vi har -28 här och bilen var som ett kylskåp, var på Cardio Cross och handlade en liten juleklapp :)
 
Äh, nu städa!
 
Puss
 
 
 
 
Lucia - År 0
 
 
Fifflan tittar på stortjejernas skridskouppträdande
 
  
 
Snöprinsessor och Barbies (Genus?!?!)
 
 
Här åker mammas skridskoprinsessa - Ledarrenen :) Stolt!
 
 
 
...Ungarna vill alltid att den ska var exakt likadan, på klockslag och dagar... Jag skulle lätt kunna åka utomlands istället eller skippa julmaten. Men julklappar, tomte och gran är ett måste :) 
 
Imorgon är det uppesittarkväll med skumtomtar och julmust, vi spelar bingolotto och R får vara vaken så länge han vill.
 
Måndag blir det prommis, bastu, öppna ett paket och sedan äta lunch hos fammo.
 
Sedan blir det att umgås och mysa igen till 15, spela lite spel och läsa. 
 
18 kommer tomten och sedan är det film och soffmys resten av kvällen.  
 
Annandagjul brukar vi träffa min storebror med familj, vi äter och ger varandra julklappar.
 
 
 
A väckte mig kl. 06, han låg och sjöng Sankta Lucia... Det var så gulligt! Nu myser vi i soffan, dricker kaffe och välling.

Idag ska vi provlaga nyårsmaten, vi får besök av våran "slalomkompisfamilj på nyår", det blir lugnt och mysigt. Vi ska laga fisk till mamman och barnen, killarna vill ha älgstek. Men idag ska vi bara provlaga då!
 
Mumselimums
 
Min R flyttar snart till sin pappa. Det blir nog bra men det känns i mammahjärtat. Jag vill alltid ha honom nära men han vill inte ha mig nära... Han vill bara vara med sin pappa. Och då är det väl dags att släppa taget. Men han ska komma hit varannan helg iaf. Skönt!
 
J hade skridskoshow idag - hon var SÅ bäst! En söt liten ren! Stolt mami! Onsdag efter lovet så börjar hon träna med mig varje onsdag, fast hon går dans och jag är i gymmet. Men det blir en onsdagsutflykt i tio veckor. Mysigt!
 
På måndag är det julafton - härligt!
 
Nu ska jag koka lite te och plocka undan i köket!
 
puss.
Har varit snorig och febrig hela veckan. Annars har jag varit väldigt frisk och pigg hela hösten, faktiskt.
 
Äntligen blir det lov, träning, läsning och kolla på filmer. Och umgås med familjen.
 
I love it!
 
Under hösten har jag ju funnit "Cross fit", shit vad roooligt! Det är på lördagar kl 9:30 så imorgon ska jag köra! Blir najs! 
 
 
 
 
 
 
 
Den här är till er nu mina fina... Jag har bloggat mycket under er uppväxt. Men ju äldre ni blir desto mer har ni och säga till om. Ni säger ofta till att ni inte vill synas eller att jag ska visa er på Facebook o.s.v. Och jag försöker respektera er.

Men på samma gång är det så lätt att spara allt digitalt och kunna skriva om vad som händer.

Ni är mitt allt och jag är så stolt över er, mina fina.

personalmurjack.webblogg.se är den äldsta - lösen = love.

Puss!
Här är jag. Jag är i ständig fejd med mig själv men jag överlever alltid. När jag får mina kriser vill jag rensa i mina umgängeskretsar. Och nu blev jag tvungen att starta en ny blogg... Jag vill blogga anonymt men vänner lägger till mig som länk i sina egna bloggar och då kommer det alltid kompisarskompisar dit. Och det är lite jobbigt att hålla på med lösenord på bloggar. Så om du fått nys om denna är det för att jag gillar dig och vill ha dig nära.
 
Skönt med jullov, nu blev jag sugen på att börja blogga igen.