I måndags tränade jag och sedan satt jag i soffan från 13-22:30, surfade och såg film. Igår var jag mer aktiv. Idag har jag plockat bär med svärmor, kom hem vid halv tre och har bara blivit sittande sedan dess. Att komma hem till en tom lägenhet är så deprimerande, Jag tar mig inte för något, vill inte vara med någon och känner mig så ledsen. Jag är väl ovan... Och barnen måste ju få vara med sin pappa också.
Idag kom min man hem från stugan så nu börjar vår riktiga semester tillsammans. Skönt! Jag måste förbereda för lillans kalas och för min kidnappning av min man på fredag. Det blir roligt!

Pöss!
Vad ska vi göra resten av dagarna? SKULLE GÄRNA JOBBA LITE? Alla kompisar är borta så vi får hitta på småutflykter och annat nästa vecka. Pappan blir ledig då också. 
 
Vi var till FINLAND och RANUA ZOO i onsdags, det var roligt! Tänkte först att jag var vansinnig som åkte med fyra barn sälv men de var riktigt snälla och duktiga. Jag med : ) Det är när de är själva med mig de retas mest. Nåja, det går över! 
 
Jag och H är fortfarande särbos, jag vet inte alls o
 
 
Vilken härlig dag det var idag! Har klippt gräset i huset och städat lekstugan, powernappat och sprungit 5 km. Sedan en film på det: "Ego". Den var okej! Ah, just det sökt ett femte jobb idag :)

Hoppas några hör av sig snart?!

Jag har alltid varit mycket målmedveten, nu funderar jag på var jag ska gå nästa steg. Men jag vet det innerst inne.

Jag vill ha min familj, mitt hus och ett jobb att gå till. Blä vad deppigt att bo i lägenhet.
Kidosarna sover, lägenheten är städad och var sak är på sin plats. Åh vad jag är avslappnad här, nästan FÖR avslappnad. Jag blir less ibland och då promenerar vi till huset och plockar. Jag trivs med ordning och lite saker. Men det är härligt att ha hus också. Aldrig blir jag då nöjd?
 
Imorgon ska jag följa min brorsdotter på UL, spännande och ärofyllt!!
 
Jag har sökt tre jobb inför hösten, två st. är det gångavstånd till och ett ligger i Boden.